• Chef

Catering evenimente

EVENIMENTE CORPORATE

Sunt evenimentele care marcheaza activitatea unei companii, momentele care pot schimba perceptia in randul partenerilor care pot ajuta ca afacera sa devina o poveste de succes.

Din acest motiv, echipa EXPAND Catering acorda o importanta deosebita, felului in care clientul doreste sa interctioneze cu invitatii sai, tocmai pentru a transforma un moment formal intr-o oportunitate de dezvoltare a afacerii sale.

Spectacole,  inaugurari,  lansari,  congrese,  conferinte,  simpozioane,  receptii,  seminarii,  training-uri,  team-buiding-uri,  workshop-uri, coffe-break-uri,  cocktail-uri party

EVENIMENTE CULTURALE

Sunt acele care definesc felul de a fi unui popor, modul in care se raporteaza la valorile sale culturale si sunt mostenirea pe care o lasa generatiilor viitoare.

De aceea echipa EXPAND Catering , organizeaza cele mai importante evenimente, pentru a rescrie agenda orasului transilvanean in randul celor mai importante orase ale lumii.

Gale de caritate, piese de teatru, filmari, concerte live, expozitii, baluri, prezentari de moda

EVENIMENTE PRIVATE

Sunt evenimentele care au nevoie de cea mai spectaculoasa personalizare.Fiecare om este diferit, fiecare isi imagineaza intr-un anume fel momentele care trebuie sa devina memorabile pentru zeci sau sute de oaspeti.De aceea echipa EXPAND Catering, va ofera pachete personalizate de servicii, adaptate dorintelor si bugetului fiecarui client.

Nunti, logodne,  cununii civile,   botezuri,  aniversari, reuninuni, doctorate,  banchete, garden party-uri,  barbeque-uri, petreceri pentru copii